avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?

Sunt insarcinata in 7 luni(copilul se naste in iunie) ,dar nu am carte de munca,dar sotul meu a lucrat in italia in anul 2010 pe o perioada de 2 luni, apoi 6 luni(contractul a expirat in iulie 2010).Acum nu mai lucreaza nicaieri.Poate lua el indemnizatia in acest caz?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:52, 14 Martie 2011
Buna ziua !
In conditiile spetei nu puteti beneficia de indemnizatie CIC nici dvs. , nici sotul , intrucat nu indepliniti conditia existentei stagiului de cotizare in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de cresterea copilului ursu1980 ursu1980 am si eu o intrebare si sper sa imi raspunda cineva.daca tatal copilului este dat afara (obligat sa plece)dupa ce mama a ramas insarcinata (8 luni) mai poate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului Alina_Mariana Alina_Mariana Buna ziua, Am o prietena care are urmatoarea nelamurire : este angajata cu c.m. pe durata nedeterminata din mai 2009, este insarcinata si urmeaza sa nasca in ... (vezi toată discuția)