avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA infiintat, dar nefunctional ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA infiintat, dar nefunctional ...

Buna ziua .
Acum un an si 3 luni mi-am infintat un PFA, dar nu am functionat nici un minut (am fost plecat din tara), neinregistrandu-ma si nedepunand nici un formular la finante, pensii, sanatate, etc . In acest moment vreau sa incep o activitate ca PFA .
Daca le depun acum, trebuie sa platesc ceva amenzi ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 09:53, 28 Iulie 2011
Deoarece nu am primit nici un raspuns, revin cu aceeasi intrebare : daca ma inregistrez la ANAF in acest moment , trebuie sa platesc ceva amenzi ?Mai adaug faptul ca nu am desfasurat activitati comerciale nici un moment . Multumesc anticipat .
Teoretic ar trebui sa platiti amenda pentru ca nu v-ati inregistrat la timp. Practic nu se prea plateste acea amenda. Totusi la dvs perioada e destul de mare.
Faptul ca nu ati desfasurat activitati comerciale nu are nici o importanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(meserias) amenajari interioare - ce trebuie sa fac pentru a lucra legal? ionataan ionataan Lucrez in domeniul amenajarilor interioare(faianta gresie rigips-adica sunt meserias) de vre-o 20 de ani si in toti anii astia am lucrat \"la negru\", si vreau ... (vezi toată discuția)
Care e varianta potrivita, pfa sau alta forma costincr costincr Bun ziua, In calitate de artist plastic, cu realizari venituri care rezulta din vanzari tablouri, diverse creatii, participari la expozitii, dar care nu se ... (vezi toată discuția)
Amenda pfa pentru nedepunerea in 15 zile de la autorizatie zesiro zesiro Am infiintat un PFA pe data de 31 iunie 2010 si n-am depus autorizatia la ANAF pentru a ma inregistra. Astazi cand am vrut sa ma inregistrez inspectorul ... (vezi toată discuția)