Am infiintat un PFA pe data de 31 iunie 2010 si n-am depus autorizatia la ANAF pentru a ma inregistra.
Astazi cand am vrut sa ma inregistrez inspectorul mi-a spus scurt ca depasirea termenului = 700 lei amenda. Am luat hartiile si am plecat si acum doresc sa va intreb ce pasi sunt buni de ales.
Eu doresc sa imi inchid PFA-ul dar ca sa-l inchid trebuie mai intai sa-l inregistrez, ca sa-l inregistrez trebuie neaparat sa platesc amenda?
Ca sa-l inchid trebuie sa platesc amenda?
Defapt, cum ma afecteaza aceasta amenda? Pot amana plata ei si mai intai sa inchid PFA-ul ?
Cand inchideti PFA-ul va trebuie, teoretic, si cazierul fiscal, iar acesta se elibereaza daca nu aveti datorii.
Practic puteti incerca inchideti PFA-ul si fara cazier fiscal, cu vorba buna, insa chiar daca reusiti, tot va trebui sa mergeti la autoritatea fiscala sa platiti obligatiile de plata, altfel vor trimite somatie apoi executare silita(teoretic)
Sau mai puteti incerca tot la finante sa va primeasca inregistrarea fara sa va dea amenda, tot cu vorba buna. De multe ori au fost trecute cu vederea intarzieri mici si nu s-a platit amenda.
Taxe sanatate
gabichiritoiu
Va rog frumos daca este posibil sa imi raspundeti ce trebuie sa fac?.Am un pfa care nu merge grozav, m-am trezit cu o scrisoare acasa prin care sunt anuntata ... (vezi toată discuția)