avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe sanatate

Va rog frumos daca este posibil sa imi raspundeti ce trebuie sa fac?.Am un pfa care nu merge grozav, m-am trezit cu o scrisoare acasa prin care sunt anuntata ca am de platit in urma cu 5 ani plati la sanatate, adica 6000 lei. Este normal asa ceva? Eu la inceputul fiecarui an am platit tot.
Ce este de facut, la fisc mi s-a spus ca sunt obligata sa platesc tot, in conditiile in care eu nu am fost nici macar o zi internata in spital.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:50, 19 Noiembrie 2015
Baza lunara de calcul la contributia la sanatate nu trebuia sa fie mai mica decat valoarea salariului minim pe economie. De aceea s-a adunat asa de mult, si cu penalitatile de intarziere. Mergeti la ei si incepeti sa platiti apoi inchideti pfa-ul daca nu-l mai folositi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite din chirii rosehusky rosehusky Am un apartament pe care l-am inchiriat legal, cu contract de inchiriere si am platit si impozitul. Pentru mine totul era corect si legal, eram impacat chiar ... (vezi toată discuția)
Asigurari sanatate-pensii flavianda flavianda Sunt PFA si am avut venituri doar pana in aprilie 2009, in prezent nu lucrez si nu am nici un venit. In perioada activa nu am avut contract cu casa de sanatate ... (vezi toată discuția)
Plata cas pfa anasandru anasandru Va rog ma poate ajuta cineva cum este legal ptr PFA 10.5% contributie CAs sau 31% si plata retroactiv ptr 5ani, a avut un venit in jur de 6000 lei pe an si nu ... (vezi toată discuția)