detin la o banca 2 carduri...unul de debit, iar celalat de credit.in contul de debit mi se vireaza salariul lunar
.fiind in imposibilitatea de a acoperii niste sume pe cardul de credit am fost sunat in noiembrie anul trecut de un reprezentant al bancii care mi-a atras atentia ca suma datorata se mareste...i-am explicat ca sunt in negocieri cu o firma de recuperare si imediat dupa ce termin cu dansii, ma voi ocupa si de aceasta problema pentru a ajunge la o intelegere..cu firma de recuperare am incheiat o intelegere luna aceasta, intelegere care desi a durat, sunt multumit, dar asta e o alta poveste.
problema este ca, intrand pe net, pentru a-mi verifica banii din contul de debit al bancii, am constatat cu stupoare ca suma este de...-5000 lei..
de o saptamana sun la banca incercand sa obtin niste explicatii si mi se spune ca persoana care se ocupa de contul meu nu este disponibila si voi fi contactat.
au dansii dreptul sa-mi opreasca in acest fel aceasta suma de bani? salariul meu este de aprox.1800 lei iar suma datorata, probabil vreo 10000..
este corect, fara a fi contactat si anuntat, sa mi se opreasca acesti bani?din luna noiembrie, nimeni din cadrul bancii nu m-a sunat pentru a sta de vorba cu mine..