avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executata silita pentru un credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

executata silita pentru un credit de nevoi personale

Va rog sa- mi spune-ti daca pote sa-mi fie executata silit casa pentru o restanta la un credit de nevoi personale fara garantii sau giranti al sotiei mele mentionez faptul ca apartamentul a fost cumparat de mine inainte de casatorie
va multumesc
nu poate sa iti vanda casa,si nu are ce sa execute, probabil o sa faca poprire pe salariu, tu ai semnat ceva?

Incercati eventuala esalonare a platilor
cu firma de recuperare creante nu am semnat nimic dar povestea este un pic mai lunga
creditul sa semnat pe o perioada de 10 ani cu o rata initiala de 450 ron conform graficului, eu (sotia ) am depus in fiecare luna 500 ron chiar 600 ron in contul banci dupa vreo 12 luni nu am sarit o rata si am platit partial 2 rate neavand mai mult crezand ca rata poate fi acoperita din surplusul pe care lam platit in primele 12 luni,la jumatatea luni noiembrie sotia a primit un telefon de la o fira de recuperare creante instintandune ca avem o restanta de 1500 ron , spund ca rata a crescut la 600 ron si de aici aceasta suma, mentionez ca nu ne-a instintat nimeni nici in scris sau verbal de acest lucru .
Sotia a sunat la banca (bcr - despre aceasta banca este vorba) si a cerut lamuriri, bine inteles ca nu lea primit ca atare am platit pe 15.12.2009 suma de 1800 ron ca intotdeauna am depus cu 300 ron mai mult "bune si frumoase"
Pe data de 11.01.2010 ne-am prezentat din nou la banca sa depunem rata urmatoare la care ni sa spus de la ghiseu sa platim doar 465 ron deoarece mai avem bani in cont ramasi de luna trecuta
Pe data de 12.02.2010 ca de fiecare data am incercat sa platim din nou da ni sa spus ca creditul a fost vandut catre kruk fara alte explicati
Majorarea fara acordul titularului, a ratelor este evident abuz
Sesizati oficial OPC
sa inteleg ca intr-o eventuala executare silita nu se poate atinge de apartamentul dobandit inaite de casatorie

Alte discuții în legătură

Neplata unei rate - executare silita villly85 villly85 Parintii mei au luat un credit imobiliar acum 4 ani. In luna decembrie 2010, mama nu a platit rata, urmand ca in luna ianuarie si februarie 2011 sa le ... (vezi toată discuția)
Rambursare credit nicoss59 nicoss59 Am achitat în avans 50% dintr-un credit de nevoi personale la sfârşitul lui septembrie. Am primit un grafic de rambursare cu rată fixă (200 RON). Am ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sfr sfr As dori o informatie despre cum se procedeaza in urmatoarea situatie: sunt codebitor la un credit pentru nevoi personale contractat de sotia mea. La randul meu ... (vezi toată discuția)