avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie - Taxe si impozite locale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie - Taxe si impozite locale

Buna ziua,

E pentru prima data cand ma confrunt cu asa ceva si realmente nu stiu cui trebuie sa ma adresez...
Am primit prin posta la vechea adresa de domiciliu (mutat de 4 ani de acolo) o instiintare de plata de la Directia Impozite Locale... Amenda (restanta din anii anteriori) 117 Lei. As dori sa ma ajutati cu un sfat si anume la cine ar trebui sa cer o lamurire legata de aceasta amenda deoarece din amintirile mele toate amenzile au fost platite cel mult a doua zi... Vreau sa aflu mai multe detalii legate de aceasta amenda, eventual data ei ... Astept cu interes un raspuns.

Cu stima,

Gabriel Ciobanu
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 11:18, 14 Martie 2011
Puteti sa mergeti la directia de impozite locale si sa intrebati. Ei trebuie sa aiba un dosar in care au titlurile executorii trimise de catre institutii. De asemenea, va sfatuiesc sa cautati chitantele prin care ati achitat amenzile despre care aveati cunostinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie cu dosar de executare !? Gabiell Gabiell Buna ziua, Am ridicat din cutia postala o somatie de la directia generala de impozite si taxe locale, cu denumirea in tabel \\"AMENZI CONTRAVENTIONALE\\" si ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr, rovinieta valabila biancamica biancamica buna ziua, astazi, cand sa imi platesc impozitele, constat ca am o amenda (proces verbal din 23.08.2016). Aflu de la taxe si impozite ca este de la CNADNR. ... (vezi toată discuția)
Amenda minor cu somatie si titlu executoriu.. AndreiCris AndreiCris Buna ziua, Un minor a primit o amenda(pt trecere prin loc nepermis) in valoare de 39 lei in anul 2007. I-a fost intocmit proces verbal pe care l-a ... (vezi toată discuția)