avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Somatie cu dosar de executare !?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Somatie cu dosar de executare !?

Buna ziua,
Am ridicat din cutia postala o somatie de la directia generala de impozite si taxe locale, cu denumirea in tabel "AMENZI CONTRAVENTIONALE" si un cont in trezorerie. Vreau sa mentionez ca nu am primit nicio instiintare de vreo amenda, sau vreo confirmare a vreunei amenzi primite. Nu am primit nicio amenda directa de la nimeni in ultimii ani. Ce pot face ? Pot sa contest aceasta somatie ? Este corect juridic sa primesc o somatie cu dosar de executare, fara a primi inainte, sau a fi instiintat de amenda mentionata ? Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabiell , utilizator 22:46, 11 Iulie 2015
Somatia primita reprezinta prima faza a inceperii executarii silite.

Inaintea ei nu aveati ce sa primiti altceva.
Este de preferat sa contactati initial personal serviciul debite in urmarire de la administratia fiscala care detine dosarul tuturor sumelor cu titlu de restanta in sarcina dvs
Multumesc pentru raspunsuri, asa am sa fac Luni cand ma voi prezenta acolo, sa vad de fapt pentru ce-am primit aceasta amenda de care eu nu stiu nimic..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarif despagubire cnadr andyc25 andyc25 Buna ziua, Am primit din partea unui executor judecatoresc o adresa de executare silita prin care sunt instiintata ca am de achitat 28 euro catre CNADR si ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu ridic o recomandata? Ionut_Adrian Ionut_Adrian Am primit astazi in cutia postala o instiintare ca am de ridicat o recomandata. Nu cred ca este o amenda noua, pentru ca nu am avut de aface cu politia in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ionuca ionuca Buna ziua, Am urmatoarea problema: Anul trecut mi-a fost ridicata masina de catre firma specializata din sect 4, am platit taxa pt recuperarea masinii si ... (vezi toată discuția)