avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxarea inversa la cereale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxarea inversa la cereale

Ce este nou cu privire la taxarea inversa la cereale og 54/2010?
Firmele care vand cereale acum la aceasta ora practica taxare inversa?Daca da atunci e catre toti clientii lor sau numai catre cei de pe filiera, adica cei care fac faina si paine implicit?
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 11:13, 14 Martie 2011
Se aplica numai dupa aprobarea derogarii de catre Consiliul UE:
"Notă : Conform art. II. alin. (1) din OUG 54/2010, prevederile pct. c) se aplică începând cu a 10-a zi următoare comunicării de către Consiliul Uniunii Europene a aprobării derogării pentru aplicarea acestor prevederi, până la data de 31 decembrie 2011. Ministerul Finanţelor Publice va publica pe site-ul său data comunicării de către Consiliul Uniunii Europene a aprobării derogării."

Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
t.simona, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa ana_abo ana_abo din ce data se emit facturi cu specificatia taxare inversa pentru cereale? (vezi toată discuția)
Taxare inversa cf.oug 54/iunie 2010 ana_abo ana_abo Un SRL cu activitate 0111 cultivarea cerealelor... conform ord.54- art.160 CF-lit.c) va trece la procedura simplificata a tva, adica taxarea inversa? Cum se fa ... (vezi toată discuția)
Tva arenda grau ContSters329143 ContSters329143 Buna ziua!. Va rog sa imi spuneti daca am facturat bine arenda grau cu tva 9%. Am o firma la control si i s-a zis administratorului ca trebuia sa factureze cu ... (vezi toată discuția)