avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare termica

cum se procedeaza pt a obtine fondurile de la guvern pt reabilitarea termica a blocului? ce acte trebuiesc de la asociatia de proprietari?

facturile trebuiesc sa fie achitate la zi, pt a fi aprobata reabilitarea?

multumesc frumos!


Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 09:20, 15 Martie 2011
Ce ați indicat dvs în link este programul pe 2010. pentru 2011 nu s-a publicat.
Pt una din intrebari
ce acte trebuiesc de la asociatia de proprietari?

consider ca raspunsul nu era pe langa subiect, deoarece documentatia ce trebuie depusa nu va suferi schimbari fundamentale, avand in vedere ca echipa de la Victoriei nu s-a schimbat...

Si in orice stat care se vrea de drept, legislatia nu se schimba de la an la an...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica facuta de proprietar ContSters94817 ContSters94817 Daca mi-am facut singur reabilitarea termica a apartamentului si acum vor veni sa reabiliteze tot blocul, imi lasa lucrarea mea sau dau jos si fac ei din nou ... (vezi toată discuția)
Cum putem da vecinii debloc/scara in judecata ? szabyku szabyku Buna ziua. Vrem reabilitate termica a blocului prin fonduri europene si avem semnaturile 50 plus 1 dintre locatari. Blocul nostru are 3 scari. Pentru derularea ... (vezi toată discuția)
Anveloparea termica prin programul primariei si ordonanta de urgenta 69 din 30 iunie2010 NCorina NCorina Va rog sa imi explice cineva ''OUG 69/2010 Art 13 (3) Beneficiarul va garanta prin angajament asumat de catre propietari locuintelor unifamiliale sau a ... (vezi toată discuția)