avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general licenta contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

licenta contabilitate

Buna ziua! Am lucrarea de licenta "Analiza diferentelor nationale privind limbajul si practica in sfera contabilitatii" si inca nu m-am lamurit la ce se refera. Ma poate ajuta cineva cu ceva explicatii ce inseamna "analiza diefrentelor nationale..." la ce anume se refera? Sau poate si un plan ajutator, cateva sfaturi... Multumesc
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 13:33, 14 Martie 2011
Se refera la diferentierea tratamentelor contabile in contabilitatea romaneasca.
Pe romaneste se refera la practica neunitara in ceea ce priveste o anume speta contabila la nivel national (fiecare contabil trateaza un anumit fapt contabil diferentiat fata de un alt omolog).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare disertatie razvantessc razvantessc Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o bibliografie pt urmatoarea tema de disertatie la sisteme contabile:\\" Analiza diferentelor nationale prinvind limbajul ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma am nevoie de informatii pt proiectul de licenta dragomirana dragomirana Norme legale care au incurajat/incurajeaza evaziunea in jurul tarilor ex-comuniste precum si in Romania #-o (vezi toată discuția)
Help me Sofroni Catalina Sofroni Catalina Cine ma poate ajuta si pe mine cu o parere?Mi sa dat cea mai tampita tema de licenta,,Analiza infractiunilor privind circulatia pe drumurile publice in ... (vezi toată discuția)