avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor lucrare disertatie
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

lucrare disertatie

Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o bibliografie pt urmatoarea tema de disertatie la sisteme contabile:" Analiza diferentelor nationale prinvind limbajul si practica in sfera contabilitatii".
Lucrarea ar trebui sa fie structurata astfel:
1. Contextul international al contabilitatii
2. diferente nationale privind limbajul contabil
3. diferente nationale privind practica in sfera contabilitatii
4 Concluzii, rolul convergentei
Va multumesc pt intelegere!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:03, 7 Decembrie 2012
Bibliografia in vederea pregatirii lucrarii de disertatie trebuie sa va fie pusa la dispozitie de profesor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta contabilitate razvantessc razvantessc Buna ziua! Am lucrarea de licenta \"Analiza diferentelor nationale privind limbajul si practica in sfera contabilitatii\" si inca nu m-am lamurit la ce se ... (vezi toată discuția)
Lector si formator fpt buzau fpt buzau va rog sa ma ajutati cu 2 modele de fisa de post: pentru lector curs si formator de instruire practica. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Am nevoie de niste sfaturi... celina celina Salut ! Am de redactat o lucrare cu tema [b]"Rezolutiunea conventionala. Pactele comisorii. Avantaje si dezavantaje ale sistemului dualist de organizare ... (vezi toată discuția)