avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CERERE PLATA ESALONATA LA EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CERERE PLATA ESALONATA LA EXECUTARE SILITA

Am primit o SOMATIE nr x,In baza Titlului Executoriu,sentinta x si inch civila Y,va somam ca in termen de 1.o zi de primirea prezentei ,in conf cu art 387 si 411,sa va prezentati la birou executor x pt a plati suma y ,ce o aveti de achitate creditoarei x la data prezentei somatii ,repr sulta.ch de investire si executare2,IN CAZUL IN CARE LA TERMENUL FIXAT NU VA VETI EXECUTA DE BUNA VOIE OBILGATIA ,VOM PROCEDA DE INDATA LA EXEC SILITA.
Va roG sa imi dati un model prin care sa cer plata esalonata a sumei.sau macar un termen de o luna pt plata.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 16:05, 14 Martie 2011
buna ziua, in primul rand trebuie sa luati legatura cu executorul judecatoresc si cu creditorul dumneavoastra. cu acceptul acestora plata se poate face in mod esalonat sau poate chiar amanata. o simpla cerere inaintata executorului nu va avea valoare in fata acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citati executor judcatoresc ContSters141803 ContSters141803 In luna ianuarie s-a terminat procesul si s-a putut face sentinta definitiva si irevocabila prin care eu trebuia sa platesc o suma x unei persoane.Acea ... (vezi toată discuția)
Despre o somatie narcisa_salbatica narcisa_salbatica Citez: \"Catre: dl. X... domiciliat in... Avand in vedere ca nu v-ati respectat obligatiile stipulate in Contractul de credit nr... incheiat cu Banca Y, va ... (vezi toată discuția)
Somatii de plata narcisa_salbatica narcisa_salbatica Buna ziua tuturor!! Doua somatii de plata diferite, venite de la doi executori judecatoresti diferiti (creditori diferiti, evident)... Subiectul, ... (vezi toată discuția)