avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... legislatie stabilire tarife pentru ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

legislatie stabilire tarife pentru consultatii/servicii medicale

Buna ziua.
Exista legislatie in vigoare care sa reglementeze modul si limitele in care se stabilesc tarifele pentru consultatii si servicii medicale acordate de catre unitatile sanitare private, altele decat cele stabilite prin Normele metodologice de aplicare a Contractului cadru?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Interdictie pentru ca un medic angajat in sistemul public sa devina angajat in sistemul privat Laurys Laurys Buna ziua, Cumoasteti vreo interdictie pentru ca un medic angajat in sistemul public sa devina angajat in sistemul privat? Am consultat Codul deontologic al ... (vezi toată discuția)
Plafon 35000 e si avansurile cimpazu cimpazu Buna ziua, pentru plafonul de 35000 euro se iau in calcul si avansurile facturate? Am citit ca din 2010 nu se mai iau in calcul dar din art 152 alin2 nu m-am ... (vezi toată discuția)
Recuperare prin institutul de expertiza vianconea vianconea Cu bilet de trimitere de la medical expert din teritoriu am fost internat in sectia Recuperare din Institutul de expertiza ; imi elibereaza concediu medical la ... (vezi toată discuția)