avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa terminarea CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa terminarea CCC

buna ziua.am o intrebare la dumneavoastra.am fost in concediu pt. cresterea copilului incepand cu 25 01 2009 pana pe 26 01 2011,as dori sa-mi spuneti daca dupa noile legi pot beneficia de ajutorul de somaj,mentionez faptul ca inainte de a naste am lucrat din data de 12 05 2008 pana pe 24 01 2009 la o societate comerciala,iar inainte de 12 05 2008 am beneficiat de ajutor de somaj timp de 3 luni.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:09, 14 Martie 2011
1. Dupa revenirea din CCC puteti beneficia de indemnizatie de somaj daca va inceteaza CIM din motive neimputabile dvs.
2. Cele 12 luni necesare pentru calcularea indemnizatiei de somaj sunt formate din lunile lucrate dupa CCC la care se adauga, pana la 12, lunile lucrate ianinte de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj dupa ccc Anca1011 Anca1011 Un angajat care a fost in concediul pentru cresterea copilului poate beneficia la incheierea concediului de somaj? (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata!!! ContSters203347 ContSters203347 Buna ziua, Am o intrebare,dar inainte de intrebare sa va explic situatia mea...sunt angajata la un dealer auto din data de 05 noiembrie 2010 si intre timp am ... (vezi toată discuția)
Informatii necesare pentru obtinerea somajului yleana madalina yleana madalina am si eu o nelamurire care odata rezolvata mi-ar oferi sansa de a ramane mai mult timp langa puiul meu.eu am terminat facultatea de contabilitate la ... (vezi toată discuția)