avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj dupa CCC

Un angajat care a fost in concediul pentru cresterea copilului poate beneficia la incheierea concediului de somaj?

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:18, 27 Iulie 2012
1. Poate beneficia de indemnizatie de somaj daca:
- ii inceteaza CIM din motive neimputabile;
- in ultimele 24 de luni are 12 luni stagiu de cotizare la somaj.

2. Cele 12 luni sunt formate din lunile lucrate dupa terminarea CCC care se completeaza (pana la 12) cu lunile lucrate inainte de a intra in CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea din concediu de cresterea copilului ursu georgeta ursu georgeta as dori sa stiu daca dupa terminarea concediului de cresterea copilului pot intra in somaj si in ce conditii (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil razvi10 razvi10 Buna seara,pe 6 octombrie am iesit din concediu crestere copil 2 ani,acuma va intreb:mai pot depune dosar de somaj daca am terminat prenatalu de 1 luna si 2 ... (vezi toată discuția)
Informatii necesare pentru obtinerea somajului yleana madalina yleana madalina am si eu o nelamurire care odata rezolvata mi-ar oferi sansa de a ramane mai mult timp langa puiul meu.eu am terminat facultatea de contabilitate la ... (vezi toată discuția)