Buna ziua,
As vrea sa intreb daca nu ma inteleg cu sotul si vreau sa stau la mama o vreme in casa pe care o detin eu si mama ca proprietari ce imi trebuie,schimbare de domiciliu,viza de flotant ,ce acte si cat costa.Nu stiu cat voi sta dar poate mai mult si atunci vreau sa stiu daca trebuie sa schimb cu totul cartea de identitate mentionand ca nu as vrea ca nu sunt divortata inca.Daca se poate doar o forma de schimbare provizorie si care e perioada maxima permisa
Multumesc
Daca este vorba despre o casa nu sunt probleme. Mai ales ca sunteti proprietara alaturi de mama dvs. Acestea ar fi la un apartament deoarece acolo se plateste pentru partea de intretinere care va revine, daca stati o perioada mai mare.
Cat timp nu sunteti nici in divort nu se va schimba actul de identitate.
Deci nu este nevoie daca stau mai mult timp de nimic?Pai atunci sotul ar putea zice ca am parasit domiciliul daca va fi un proces noi avand copil mic dar care sta tot cu mine la mama mea.ma gandeam ca s-ar putea sesiza administratia ca stau aici si am adresa dincolo.deci nu trebuie scimbat nimic,nu e necesara nicio viza de scimbare de domiciliu daca stau mult timp aici si figurez pe buletin dincolo?
Divort de urgenta
JosefC
Buna.am si eu o mica problema.
Parintii unui prieten foarte bun sunt despartiti,insa nu divortati.Mamei lui i-a expirat buletinul, si ca sa il schimbe trebuie ... (vezi toată discuția)