avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbat titular apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbat titular apartament

Buna ziua,
acordati-mi va rog, consiliere juridica.
In urma divortului, dreptul de proprietate asupra apartamentului dobandit in timpul casatoriei imi revine in totalitate. Prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Actul de vanzare-cumparare este pe numele fostului sot. Ce acte imi trebuiesc si unde trebuie sa merg, ca sa devin proprietara acestui apartament ?
Multumesc pt informatiile de specialitate.
O zi buna
Cel mai recent răspuns: laypol , utilizator 10:46, 17 Martie 2011
daca apartamentul este inscris in Cartea Funciara , mergeti cu hotararea jud la Biroul de CF din cadrul OCPI si o inscrieti.
daca ap nu e inscris trebuie in prealabil sa inscrieti in CF contractul de vanzare cumparare/
Multumesc pt sfatul primit.
Sper sa rezolv aceasta problema cat mai repede, ca urmare a consilierii d-vs
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara t0much t0much Am castigat procesul in vederea unui apartament de pe urma defunctei mame prin hotarare judecatoreasca irevocabila in care specifica sa platesc surori mele o ... (vezi toată discuția)
Ce documete si cat trebuie sa platesc pentru vanzarea unui ap de 2 cam jose manuel jose manuel buna ziua va rog sa-mi spuneti ce doc imi trebui pentru vanzarea ap si cat trebui sa platesc dar inainte sa va spun cum stau lucrurile:am cumparat ap in 2000 ... (vezi toată discuția)
Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)