avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... accident de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

accident de munca

Sotul a fost subofiter la Focsani. In timpul serviciului ,dupa ce a sunat alarma i-a venit rau.A fost dus la spital unde a dececat la scurt timp.Cauza a fost cardiomiopatie hipertrofica.A fost considerat accident in afara muncii.Este corect?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Clasarea dosarului, suspendare permis conducere elenaz21 elenaz21 In ianuarie sotul meu a fost implicat int-un accident rutier, motivul fiind neadaptarea vitezei la conditiile meteo. In urma accidentului, in afara de pagubele ... (vezi toată discuția)
Doftorit de pompierii de la smur pamfila pamfila Am dubla cetatenie si am venit in vizita la rude in Romania pentru a-i ajuta sa-si repare un grajd la tara. In timp ce lucram cu un flex m-am taiat zdravan ... (vezi toată discuția)
Dosar penal accident auto! andrei3891 andrei3891 Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat mai scurt in descriere. In data de 29.11.2006 am avut un accident de circulatie , intrand in coliziune cu un Matiz ( eu ... (vezi toată discuția)