avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor

am fost executat silit dintr-o casa care am cumparat de la stat cu lg 112 in care ma-m nascut prin comparare de titluri unde am sanse mai mari sa-mi recuperez banii
si daca e bine sa cer prin evitiune art 1313 1337 1352 etc sau sa dau statrul la cedo va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: kamikazeold , utilizator 04:41, 1 Iunie 2008
Garantia pentru evictiune opereaza din plin in aceasta situatie si aveti toate sansele sa xava recupereati banii daca ati fost deposedat de bunul imobil cumparat. Este necesar sa va adresati mai intii instantelor romnesti pentru recuperea sumei ce a constitut pretul intrucit nu va puteti adres direct CEDO.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare sume platite icral in 1995 ContSters59529 ContSters59529 Buna ziua, Cum se actualizeaza suma platita la Icral de 20 milioane lei in 1995 cu care trebuie sa despagubeasca Statul acum in 2011, caci o ruda a mea a ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe legea 112 kamikazeold kamikazeold buna ziua, am pierdut casa ,cumparata de la ICRAL,pe legea 112, prin comparare de titluri, CPRV 480,drept comun, fara a mi se anula actul de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Despagubiri la pretul valorii imobiliare kamikazeold kamikazeold buna ziua am o problema care nu ma descurc lociam intru n bolc care am cumparat o casa in care ma-m nascut cu legea 112 am pierdut pe comparare de titluri ... (vezi toată discuția)