avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... planuri de afaceri acceptate?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

planuri de afaceri acceptate?

as vrea sa stiu si eu daca i a fost acceptat cuiva planul de afaceri pentru srl d! ca vad ca in sv tot nu stie nimeni sa mi zica daca voi primi creditul sau finantarea nerambursabila!X-(
Cel mai recent răspuns: dncreanga , utilizator 21:56, 16 Martie 2011
aceasta 'oferta' a statului este doar praf in ochi. daca va ganditi ca acei bani vor fi dati degeaba fara nici o repercursiune va inselati. in caz de faliment veti fi singurul responsabil de datorii. statul (daca da totusi banii) nu ofera nici un fel de suport logistic si informational (know-how) pentru a asigura startul afacerii.
Mihail-Mihai a scris:

aceasta 'oferta' a statului este doar praf in ochi. daca va ganditi ca acei bani vor fi dati degeaba fara nici o repercursiune va inselati. in caz de faliment veti fi singurul responsabil de datorii. statul (daca da totusi banii) nu ofera nici un fel de suport logistic si informational (know-how) pentru a asigura startul afacerii.

Exista si tineri care sunt hotarati sa reuseasca:
[ link extern ]
despre ce planuri de afaceri discutati!? sunt diferite axe de finantare fiecare cu tipicul ei!" planul de afaceri pentru srl"- ce anume vrei sa zici!??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d voionm voionm buna ziua, as vrea sa ma apuc de un srl-d. ce ar trebui sa stiu? legislativ,finantari etc si de unde as putea lua toate aceste informatii? sunt cazuri ... (vezi toată discuția)
Firma cleaning Daniela2172 Daniela2172 va rog frumos daca puteti spuneti-mi ce fel de autorizatii imi trebuie pentru a infiinta o firma de cleaning la domiciliu si pentru societati comerciale si de ... (vezi toată discuția)
Anunt important programul start 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog Inscrierea in cadrul Etapei de finantare a implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat ... (vezi toată discuția)