Intr-un dosar in care am calitatea de parat,TMB a pronuntat o solutie nefavorabila pe care intentionez sa o atac in apel. Am decis sa formulez apelul inainte de redactarea hotararii,pentru a nu avea surprize neplacute(sa nu o primesc la timp,sa se piarda,sustraga etc.,si astfel sa treaca cele 15 zile de la comunicare si sa nu mai mai pot exercita apelul),iar apoi sa-l motivez dupa comunicarea hotararii,pana la primul termen.Avand in vedere ca in acelasi dosar mai sunt si alti parati(revendicare imobiliara),daca eu formulez apelul la o anumita data si primesc termen,iar ceilalti parati formuleaza si ei apelul la date diferite,rezulta ca vom primi termene de judecata diferite,sau cum se procedeaza?De asemenea, cum trebuie procedat daca pana la primul termen de apel nu mi se va comunica motivarea hotararii atacate?(termenele sunt destul de lungi,dar uneori durata de timp pana judecatorul motiveaza si redacteaza hotararea poate fi si mai lunga).
Puteti depune cererea de "apel", sa fiti sigur ca a fost inregistrata, cu mentiunea ca motivele le veti depune ulterior, dupa motivarea hotararii.Dosarul va fi inaintat catre instanta ierarhic superioara ;nu exista riscul de care vorbiti, cu termene diferite.
Puteti declara apelul mai inainte de primirea sentintei sau dupa primirea sentintei , in 15 zile. Dosarul NU va pleca in apel decat dupa redactarea sentintei si restituirea dovezilor de comunicare , indiferent cate apeluri vor fi in dosar ,.Apelul se va judeca la Curtea de Apel si va fi un singur termen pentru toti , un singur dosar .
se va da un singur termen pentru toti paratii. daca nu se comunica motivarea hotararii cereti instantei la primul termen sa se depuna hotararea din dosarul de fond.
Apel litigii de munca
vigu34
Buna dimineata! Intentionez sa declar apel impotriva unei Hotarari a primei instante, care mi-a fost nefavorabila (litigiu de munca). M-ar interesa sa stiu, ... (vezi toată discuția)