avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cit mai dureza pina pot repara masina si de ce atita ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cit mai dureza pina pot repara masina si de ce atita stres

Revin cu o noua problema .Dupa acidentul suferit masina cu nr de bulgaria nu a prezentat asigurare desi era vinovat am recurs la polita mea casco.Servisul agreat de societatea mea casco nu au ajuns la un consens si reparatia masini costa mai mult de 80% din polita mea de asigurare urmind sa-mi dea o suma de bani conform politei casco plus asa zisa epava care poate fi reparata.Acum dupa ce am zis sa-mi dea bani si pun eu diferenta sa-mi pot repara masina asiguratorul imi trimite sa semnez un acord prin care societatea de asigurare sa efectueze in numele meu si pentru mine demersurile necesare pentru evaluarea si valorificarea epavei. eu nu vreau acest lucru pentru ca eu vreau sa-mi repar masina iar in prima faza au zis ca-mi dau 80% din valoarea politei si masina acum schimba foaia si vine cu acest acord pe care nu vreau sa-l semnez mentionez ca masina pote fi reparata (bara ,aripi ,capota ,un sezor ,faruri, radiator) plus o cerere de despagubire care nu contine nici o suma, pe care n-o pot semna in aceste conditii.Ce este de facut in aceste conditii? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:02, 15 Martie 2011
Cereti repararea masinii sau sa va dea 80% din suma asigurata + epava. Daca aveti propunerea lor initiala , scrisa, cereti-le imperios acest lucru.
propunerea a fost verbala pentru ca discutia se poarta prin telefon la centru . au timis prin email un acord pe care spun sa scriu alaturi ca nu sunt de acord cu valorificarea masini de catre ei so scanez si sa leo trimit .Dar eu le-am spus ca vreau sa sami repar masina si sa trimita bani .Trebuie naparat acest acord si daca da poate sa ma prejudieze cu ceva la suma de bani Va rog lamuritima .multumesc
cititi si dvs. contractul de asigurare, pentru a vedea clar optiunile in caz de dauna totala. Negocierea sa aiba loc pe contract, indiferent cum comunicati cu ei, telefonic sau emails.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent despagubiri rca? crina26 crina26 pentru un opel din 2000, 1600 cmc si 270.000 km la bord, care este procentul maxim pe care il poate oferi un asigurator (Omiasig). vinovatul este alt sofer ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco Ileana2013 Ileana2013 Recuperare indemnizatie in caz de dauna totala. Am avut un accident si cei de la firma de asigurari unde am polita CASCO au evaluat costul reparatiei si au ... (vezi toată discuția)
Casco- pot sa nu accept dauna totala si sa oblig asigurarile sa imi plateasca pana la 85% din valoarea asigurata pentru reparatie si sa suport eu costul suplimentar? luoana luoana Am avut un accident in care mi-au fost avariate farurile, stopurile, senzorii de parcare, radiator, suma pentru reparatie fiind destul de mare ca domnii de la ... (vezi toată discuția)