avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acces la drum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acces la drum

buna seara!bunica mea locuieste la tara este in litigii cu vecinii sai din cauza unui drum, ce face accesul la acasa acesteia,cei din urma sustinand ca drumul le apartine si vor sa-l inchida fara ai permite accesul in propria curte,in titlu de proprietate se invecineaza la est cu acest drum satesc, avem o schita a drumului in care scrie drum satesc si nu prop privata .intrebarea mea este se poata ca o casa sa nu poate avea nici o cale de acces pt a patrunde in aceasta? ce ar trebui sa facem?
Cel mai recent răspuns: ContSters98173 , utilizator 22:49, 15 Martie 2011
am facut nenumarate sesizari din anul 2005 pana acum si la DOMNUL COMANDANT, acesta ne-a spus ca va urma sa faca expertiza la fata locului din pacate la aceasta expertiza a venit DOMNUL VICEPRIMAR si ne-a conunicat ca s-a rezolvat totul, dar pana seara cand bunica vroia sa iasa din curte situatia era aceeasi si vecinii i-au spus ca nu are nici un drept sa treaca pe drumul acela!Domnul Viceprimar si vecinii au o relatie foartye stransa de prietenii si la nivel comunal nu de face nimic pt asta am adresat mai departe cererea la DOMNUL COMANDANT dar tot la mana dumnealui am gazut!
ce pot face si unde trebuie sa ma adresez?
Spuneti ca acestia au inchis drumul, s-a construit, le trebuia autorizatie de la primarie. Important in ce data s-a construit?
Daca ati facut plangere la primarie, trebuia sa se constate ca s-a construit ilegal o constructie. Amenda minima este 3000 lei. Primarul doarme mai ales functionarul public de la urbanism.
In caz ca nu s-a luat masurile legale, de catre primar, dupa raspunsul de la primarie faceti plangere la Inspectoratul in Constructi si A.T. din judet, anexind raspunsul de la primarie si ei vor veni la fata locului. E de alergat si insistat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din drum in proprietate privata? mykedany mykedany Stimate doamne / Stimati domni, Ma confrunt cu o problema la casa de la tara. In fapt, conform proiectului de constructie a casei (1991) ma invecinez cu un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vecinul meu a inchis drumul sătesc, incluzand si ... Mariana Nica Mariana Nica Buna ziua, Vecinul meu a inchis drumul sătesc, incluzand si stalpul de lumina in curte. Am solicitat primariei sa redeschida accesul la curtea ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca primaria nu aplica legea 50/1991? Ciubuc Angelica Ciubuc Angelica Primaria a primit sesizari de la Politia Locala si IRC ca un proprietar a construit pe drum cu nerespectarea autorizatiei de constructie insa in loc sa aplice ... (vezi toată discuția)