avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

daca sunt citat ca martor si nu ma prezint ,ce se intampla? sau daca ma prezint cine plateste ziua de lucru, transport etc.multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:25, 14 Martie 2011
Buna seara .
Este recomandat sa va prezentati la convocare .Cu privire la decontarea zilei de munca lipsa si a transportului, cazarii,etc .,efectuate cu ocazia deplasararii la proces,cel putin in procesele civile,dar cred ca si in cele penale, in proceduri,este specificat ca aceste cheltuieli , pentru martori,experti,sunt decontate,la cererea acestora .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare in urma citarii ioasaf ioasaf Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla daca cineva nu se prezinta la tribunal in urma citarii. A fost martor la un accident rutier dar in alt ... (vezi toată discuția)
Control financiar intern ContSters288571 ContSters288571 Intr-o institutie bugetara cine poate face parte din comisia de audit intern si cine nu? Se poate face control de audit intern in lipsa persoanelor direct ... (vezi toată discuția)
Cine plateste pentru martorii chemati in instanta? mtraian mtraian Buna ziua, Anul trecut am fost chemat ca si martor intr-un proces in alta localitate si am cheltuit mai multi bani pe biletul de tren si mancare, ca sa nu ... (vezi toată discuția)