avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... inregistrare in RO divort pronuntat in Belgia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

inregistrare in RO divort pronuntat in Belgia

Buna ziua,
unde si de ce acte am nevoie pentru a inregistra un divort pronuntat in Belgia .
Amandoi sunt cetateni romani au domiciuliul in Belgia (casatoria a fost incheiata in Romania, divortul in Belgia).
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:22, 15 Martie 2011
Va trebui sa va adresati Tribunalului din judetul in care ati incheiat casatoria si sa solicitati recunoasterea acestei hotarari de divort pronuntata in Belgia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare divort in romania user_nou user_nou Buna. Cred ca aici este locul cel mai potrivit ca sa gasesc un raspuns corect pentru problema mea. Lucrurile stau asa: m-am casatorit la Ambasada Romana din ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in romania a divortului pronuntat in s.u.a. Gianni1971 Gianni1971 Am divortat in S.U.A. in anul 2000 in urma unei casatorii inregistrate in Romania si acum trebuie sa inregistrez in Romania acest divorrt. M-am interesat deja ... (vezi toată discuția)
Divortat sau casatorit carolinagherman carolinagherman A propos de intrebarea citita adineaori despre casatorie si divort . amandoua in UK O persoana casatorita ce s-a stbilit in strainatate si apoi a divortat ... (vezi toată discuția)