avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refua de schimbat piesa auto in perioada de garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refua de schimbat piesa auto in perioada de garantie

Buna seara,

Anul trecut am achizitionat un Audi A4 de la un dealer autorizat. La cateva luni am observat pe partea inferioara a farurilor niste microfisuri in material care in timp au inceput sa se raspandeasca. Normal, am mers si am facut o plangere la dealer si dupa repetatesedinte foto si analize ,importatorul m-a instiintat ca nu este vorba de un defect de fabricatie ci o agresiune de tip chimic din spalatoriile auto. Acum, ce fel de substanta poate crea microfisuri in interiorul materialului, mi-e greu de imaginat ca doar nu sunt croitor de meserie...Oricum, ideea e ca se incearca sa culpabilizarea mea pentru a se eluda obligatiilor ce le revin de a schimba piesa defecta pentru un bun in garantie. Avand aceasta negatie de la dealer care sunt pasii de urmat pentru a obtine schimbarea farurilor? #-o Ce cai de atac am ,pentru ca nu renunt nici mortX-(.
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2011
claudiutan, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor,va rog frumos mark65 mark65 Este adevat ca atuni cand se schimba o piesa de mare importanta la masina dealer-ul auto trebuie sa schimbe masina? Mentionez ca masina este inca in ... (vezi toată discuția)
Inlocuire autoturism in perioada de garantie. mircea1986 mircea1986 Intrebare: Este posibila inlocuirea unui autoturism cumparat de nou, aflat inca in perioada de garantie, cu defect de fabricatie pe care dealer-ul nu il ... (vezi toată discuția)
Probleme cu service auto Ispas Lucian Ispas Lucian Buna ziua, Am o problema cu un autoturism vw JETTA 2017 / 7755 Km, achizitionat in urma cu 7 luni din reperezentanta VW Suceava. O sa va fac o ... (vezi toată discuția)