avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare cu ce va pot fi de ajutor
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

cu ce va pot fi de ajutor

Stimati privitori si cititori,

Va prezint OFERTA mea. privind problemele in care va pot ajuta. Sunt expert tehnic judiciar in specialitatea autovehicule si circulatie rutiera. Punctul meu de vedere este opozabil in instanta. Nu ezitati sa ma contactati.

Cauze civile
Evaluarea pagubelor produse în urma evenimentelor rutiere (antecalcul si postcalcul)

Calculul consumurilor normate de combustibil (litigii de munca privind imputarea diferentelor dintre consumul efectiv si cel normat).

Evaluarea mijloacelor de transport rutier

Cauze penale

Viteza de deplasare a autovehiculului înaintea si în momentul producerii accidentului;
Locul impactului;
Pozitiile autovehiculelor în momentul impactului;
Pozitiile autovehiculelor în diversele faze ale evenimentului rutier (frânare, virare, angajare pieton în traversare, etc.);
Posibilitatile de evitare a accidentului de circulatie.

Enumerarea problemelor nu este limitativa

Multumim pentru oferta.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident soldat cu deces ContSters252762 ContSters252762 va salut sunt nou pe acest site; am si eu o mare problema: in urma cu cateva luni am avut un accident pe un drum local; veneam cu masina de la tara si am ... (vezi toată discuția)
Formula de calcul a vitezei a autovehiculelor mariustec mariustec buna ziua..as dori sa aflu daca se poate in cazul unui accident rutier cum se calculeaza viteza de deplasare a autovehiculului care accidenteaza un ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto - calcularea vitezei autoturismului in fct. de deceleratie elenaf elenaf Buna seara, Fratele meu a decedat intr-un accident rutier, pieton fiind. Expertiza oficiala , cea a Politiei, ne-a fost deja prezentata si acum ne prezentam ... (vezi toată discuția)