avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributia la sistemul asigurarilor de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributia la sistemul asigurarilor de sanatate

Buna ziua!
Am si eu o intrebare referitoare la constributia la sanatate. Mama mea nu are nici un fel de venit. Cum isi poate plati consytibutia la sanatate si cat se plateste retroactiv?
Astept raspuns urgent!
Va multumesc!
se poate face contract si achita in nume propriu la casa de sanatate judeteana. retroactiv se poate plati, dar cu penalitatea aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contributii angajator erickandrei erickandrei Buna ziua tuturor , Am lucrat la o societate din Bucuresti aprox. 2 ani . Am fost concediata de curand ( art. 64 lit a ) . Am cerut sa fiu data in somaj iar ... (vezi toată discuția)
Plata carte de munca pfa gabriel20001 gabriel20001 salut mama mea are o frizerie pfa si nu sia platit cartea de munca din 2005 doar cas`ul si acuma ia venit de la casa judeteana de pensii o scrisoare prin care ... (vezi toată discuția)
Contracte de asigurare in sistemul public de pensii si in cel de sanatate OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE In cazul in care dorim sa contribuim retroactiv la fd de pensii cum se procedeaza? Prietenul meu nu a mai lucrat cu forme legale de 5 ani, automat nu a ... (vezi toată discuția)