avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri in sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri in sanatate

Buna ziua.lucrez la Spitalul de copii Sf.Nicolae Barlad,in cadrul sectiei radiologie.In luna februarie a anului curent ar fi trebuit sa luam salaril marit cu 15%.S-a dat aceasta marire dar concomitent s-a anulat un spor de 15%de pediatrie.Mentionez ca acest spor s-a anulat doar celor din radiologie ,laborator si cei cu spor pentru calculator.De la serviciul runos ni s-a raspuns ca exista o hotarare de necumulare a sporurilor.Am sunat la cativa colegi din iasi si mi-au confirmat nereducerea sporurilor in unitatea lor,Va rog sa-mi oferiti un raspuns,ca apoi sa incercam sa justificam eventuala cerere de reacordare a acestui spor. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Munca in mediul toxic Radiologie Radiologie Buna ziua, Intrebarea vine din partea intregului personal de asistenti medicali RADIOLOGIE , din Spitalul Clinic de Urgenta BAGDASAR ARSENI - ... (vezi toată discuția)
Conditii deosebite de munca in serviciul de radiologie si imagistica carmenemiliatoma carmenemiliatoma Buna ziua, As dori o informatie cu privire la reavizarea locurilor de munca in conditii deosebite, pentru personalul medical expus profesional. Dorim sa stim ... (vezi toată discuția)
Urmatorul pas: ministerul sanatatii sau ministerul muncii? cat woman cat woman La cererea meu care suna in felul urmator : \" De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci ... (vezi toată discuția)