avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere termeni
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere termeni

Am intilnit un termen economic in engleza pe care nu stiu cum l-as putea traduce si apelez la cei cu mai multe cunostiinte in domeniul comercial.
Orice sugestie este binevenita.
Termenii sint urmatorii : "mismatched and unmatched trades". Se afla intr-o enumerare referitoare la niste informatii care trebuie furnizate de o societate comerciala, iar contextul complet este : - list of mismatched and unmatched trades.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 07:35, 5 Iulie 2008
incearca pe www.proz.com
Eu sincer nu inteleg contextul. "Trade" e folosit ca meserie sau comert?


Presupun ca e vorba de "ceva"-uri o data grupate gresit o data negrupate deloc. da si tu un citat mai lung.
Vezi la sfirsitul paginii 3 si inceputul paginii 4 definitiile pentru matched, mismatched si unmatched trades. Sper sa-ti fie de ajutor.

[ link extern ]
incearca si:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere text de lege sebastian-barbulescu sebastian-barbulescu Buna ziua, Rog sa ma ajute cineva cu traducerea acestui text.... P.S. pe vremea mea se facea mai multa franceza si rusa...:(( Va multumesc. Summary of ... (vezi toată discuția)
Traducere ro-en ContSters255120 ContSters255120 Vă rog..., mă poate cineva ajuta? Cum se traduce în engleză prezumția de legalitate și validitate?:closedtopic: the presumption of legality and ... (vezi toată discuția)
Traducerea în românã a lui "to the best of my knowledge and belief" mihaibadea mihaibadea Bună dimineaţa! În primul rând, îmi cer scuze dacă nu am ajuns pe forumul potrivit. Aş dori să vă cer ajutorul într-o problemă de traducere. Este ... (vezi toată discuția)