avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deduceri personale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deduceri personale

Buna ziua! La o mica intrebare sa-mi raspundeti va rog frumos, daca se poate! De la 1 aprilie, o sa fiu coasigurat pe asigurarea de sanatate a sotului! Din cate am inteles, deducerile personale care i se retrag din salariu, avand apoi o persoana in intretinere,adica pe mine, o sa fie mai mici! Puteti sa-mi spuneti , va rog, cu cat o sa fie mai mici, in functie bineinteles de salariul de baza(2150 lei)?Este cumva o formula? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:15, 15 Martie 2011
1. deducerea personala nu "se trage" din salariu (nu diminueaza salariul, diminueaza baza de calcul pentru impozit);
2. faptul ca va declara coasigurat nu ii schimba nici deducerea personala (nu sunteti "persoana in intretinere") si nici salariul;
3. daca vreti, reformulati intrebarea.

:luck:
Puteti compara folosind:
[ link extern ]
Diferenta este mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere impozit pt copil AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza deducerea de impozit pentru copil, cine poate sa ia (unul sau ambii parinti) si care salariu este mai ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica lauracardi lauracardi Lucrez pentru o companie de asigurari si as dori sa stiu daca ca persoana fizica fara autorizatie dar declarata fiscal beneficiez de vreo deducere pentru ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit la salar t copil in intretinere elennna elennna buna. am un copilas de 3 ani si 4 luni care nu e trecut in intretinere la sot. eu m-am intors la servici de 5 luni si nu mi s-a spus ca trebuie sa fac cerere ... (vezi toată discuția)