avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua, in luna oct. si nov.2009 am primit pensia diminuata,am mers la casa de pensii si am aratat ca nu am debite la fisc dupa care a incetat proprirea insa incepand cu luna martie2010 pana in luna august 2010 am primit pensia diminuata,suma retinuta in 2009/2010 fiind de peste 700 lei.Am mers la casa de pensii unde am facut dovada ca nu am datorii la fisc si proprirea a incetat.Din suma retinuta s-a virat doar 50% din bani retinuti catre ITL ,casade pensii sustine ca mi-a returnat mie restul de 50% din suma retinuta fapt ce nu este adevarat.Nu am primit somatie si nici titlul de executare de la ITL. Actual inspectorul de la fisc refuzanejustificat sa-mi primeasca bani pentru impozitul pe anul in curs motivand ca am restante desi in luna iunie 2010 mi-a eliberat certificat fiscal prin care se dovedeste ca nu am datorii catre ITL.IN SITUATIA de fata ce actiune pot inainta in instanta(doresc sa actionez inspectorul respectiv in judecata).Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare impozit pe pensie - persoana cu handicap gr.i Taisa Taisa Buna ziua. Tata detine certificat handicap gr.I datat 14.10.2014. In luna decembrie asupra pensiei nu i s-a mai retinut 16% impozit, conform Codului ... (vezi toată discuția)
Declaratie tva gresit - tva calculat baboska baboska Societatea com. in anul 2009 a fost cu obligatie declaratii TVA trimestriala. In luna iulie 2009, in Declaratia TVA pe trim.II s-a strecurat o eroare: ... (vezi toată discuția)
Plata cass de catre pensionar cu contract de intermediere in asigurari tonijurca tonijurca Buna ziua. Ma numesc Antoniu Jurca si a-si dori sa fiu lamurit cu o problema cu care ma confrunt in prezent. Mama mea , pensionara cu o pensie peste 700 Ron a ... (vezi toată discuția)