avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajare din somaj - facilitati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajare din somaj - facilitati

Sunt in somaj de 5 luni, vreau sa ma angajez la o fundatie (nu am mai fost angajata la aceasta fundatie), spuneti-mi daca fundatia beneficiaza de ceva reduceri, si care este aceasta lege?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:31, 15 Martie 2011
Angajatorii care, in anul 2010, pe locurile de munca nou-create stabilesc, in conditiile legii, raporturi de munca cu persoane provenite din randul somerilor aflate in evidenta agentiilor pentru ocuparea fortei de munca cu minimum 3 luni anterioare datei stabilirii raporturilor de munca potrivit prezentei ordonante de urgenta si pe care le mentin in activitate pe o perioada de cel putin 12 luni beneficiaza, pe o perioada de 6 luni de la data incadrarii, de scutire de la plata contributiilor de asigurari sociale pentru aceste persoane.
Cititi OUG 13/2010 valabila si in 2011, precum si legea 76/2002.
procmarci a scris:
Cititi OUG 13/2010 valabila si in 2011...

1. Ar fi bine sa fie asa.
2. Care este baza legala a afirmatiei dvs.? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme care angajeaza someri peste 45 de ani ana & maria ana & maria firmele care au angajat someri peste 45 de ani mai sunt scutite de darile catre stat pentru angajatul respectiv ? (vezi toată discuția)
Somer - ce beneficii are angajatorul? mariana rusu mariana rusu ce beneficii are angajatorul meu la incadrarea mea in munca in cazul in care eu sunt inregistrata ca somer neindemnizat? (vezi toată discuția)
Facilitati pentru firma care anjajeaza tanar absolvent Stadva Stadva As dori sa stiu daca , in prezent , se mai acorda facilitati pentru firma care angajeaza tanar [i]absolvent al unei scoli postliceale [/i]. Tanarul a absolvit ... (vezi toată discuția)