avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... nume pentru salon infrumusetare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

nume pentru salon infrumusetare

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: am inchiriat un spatiu cu partenera mea (ambele avem infiintate intreprindere individuala)- in Iasi si dorim sa punem un nume salonului nostru de intrumusetare. Unde trebuie sa ne adresam, de ce acte avem nevoie si un pret estimativ ne-ar fi de mare ajutor.
Va multumim din suflet pentru ajutorul acordat !
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 11:55, 18 Martie 2011
Cel mai bun drum esti sa o inregistrez ca marca care poate sa fi: - verbală, combinată, figurativă sau tridimensională. Gasiti aici toate formulare, tarifele, si posibilitatea de a trimit prin posta. [ link extern ] /

MadameButerfly a scris, in topic nou, in forum mai putin potrivit (de unde a fost sters)

Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra prompt. Sunt in aceeasi nebuloasa. Am facut o vizita celor de la Camera de Comert din Iasi pentru a cere cat mai multe detalii ,legate de nume pt. salon intreprindere individ. Raspunsul lor a fost un NU categoric.
Pot sa scriu pe firma doar :'' cosmetica, coafura, manichiura ''si nimic altceva.- dreptul pt. nume il au doar societatile comerciale. O alta cunostinta mi-a spus ca pot sa pun un nume cu conditia sa pun pe firma si mentiunea'' I.I''. Amenda nu poate sa-mi puna pentru ca nu exista o baza legala.
Pana la urma cum procedez? #-o
Va multumesc din suflet pentru raspunsul anterior primit si pentru cel pe care il voi primi! =D>

gabescu a raspuns:

Opinia mea este sa puneti denumirea dorita, iar daca considerati ca e bine sa o protejati inregistrati denumirea la OSIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrarea aceleaºii mãrci pentru alt domeniu nisa 4danny 4danny Buna ziua, Vreau sa inregistrez o marca aferenta unei firme de programare. Problema este ca, dintr-o coincidenta de nume, exista deja o marca cu exact ... (vezi toată discuția)
Înregistrare marcã în ue firsd firsd Buna ziua. Am doua nelamuriri si sper din suflet sa ma poata lumina si pe mine cineva :-/ [b]1. [/b]Am inregistrat o marca in Romania. Acum as dori sa ... (vezi toată discuția)
Acuzat de concurenta neloiala, daca folosesti 2 cuvinte generale? ecompasiv ecompasiv Buna ziua, Sunt administratorul unei firme de servicii grafica si IT. Tocmai am fost apelat de un avocat care mi-a spus ca facem concurenta neloiala, ... (vezi toată discuția)