avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... nume pentru salon infrumusetare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

nume pentru salon infrumusetare

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: am inchiriat un spatiu cu partenera mea (ambele avem infiintate intreprindere individuala)- in Iasi si dorim sa punem un nume salonului nostru de intrumusetare. Unde trebuie sa ne adresam, de ce acte avem nevoie si un pret estimativ ne-ar fi de mare ajutor.
Va multumim din suflet pentru ajutorul acordat !
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 11:55, 18 Martie 2011
Cel mai bun drum esti sa o inregistrez ca marca care poate sa fi: - verbală, combinată, figurativă sau tridimensională. Gasiti aici toate formulare, tarifele, si posibilitatea de a trimit prin posta. [ link extern ] /

MadameButerfly a scris, in topic nou, in forum mai putin potrivit (de unde a fost sters)

Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra prompt. Sunt in aceeasi nebuloasa. Am facut o vizita celor de la Camera de Comert din Iasi pentru a cere cat mai multe detalii ,legate de nume pt. salon intreprindere individ. Raspunsul lor a fost un NU categoric.
Pot sa scriu pe firma doar :'' cosmetica, coafura, manichiura ''si nimic altceva.- dreptul pt. nume il au doar societatile comerciale. O alta cunostinta mi-a spus ca pot sa pun un nume cu conditia sa pun pe firma si mentiunea'' I.I''. Amenda nu poate sa-mi puna pentru ca nu exista o baza legala.
Pana la urma cum procedez? #-o
Va multumesc din suflet pentru raspunsul anterior primit si pentru cel pe care il voi primi! =D>

gabescu a raspuns:

Opinia mea este sa puneti denumirea dorita, iar daca considerati ca e bine sa o protejati inregistrati denumirea la OSIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrarea aceleaºii mãrci pentru alt domeniu nisa 4danny 4danny Buna ziua, Vreau sa inregistrez o marca aferenta unei firme de programare. Problema este ca, dintr-o coincidenta de nume, exista deja o marca cu exact ... (vezi toată discuția)
Înregistrare marcã în ue firsd firsd Buna ziua. Am doua nelamuriri si sper din suflet sa ma poata lumina si pe mine cineva :-/ [b]1. [/b]Am inregistrat o marca in Romania. Acum as dori sa ... (vezi toată discuția)
Nume magazin ContSters142582 ContSters142582 sunt intreprindere individuala si am deschis magazin de haine.as dori sa pun un nume magazinului dar nu stiu cum sa procedez,de unde se obtine aviz pentru ... (vezi toată discuția)