avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... indrumare proces reducere pensie alim
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

indrumare proces reducere pensie alim


in procesul de reducere pensie alimentara as vrea sa ma reprezint singura in instanta si nu stiu cum ar trebui sa procedez:
-la studierea dosarului in sala am constatat nereguli in ceea ce priveste semnaturile avocatului cat si ale reclamantului ( pe cererea de chemare in judecata este o semnatura a avocatului, pe cererea de amanare termen o alta semnatura, nici semnatura reclamantului nu este cea de acolo). Am adus la cunostinta instantei care a pus in vedere avocatului sa prezinte la termenul urmator contractul de reprezentare
-solicitand informatii despre veniturile reclamantului ( aflat in Canada) prin intermediul unui avocat de acolo, am aflat ca nu mai locuieste la adresa indicata in cerere de anul trecut , .avand in vedere aceasta as putea cere instantei sa nu mai judece acest proces date fiind neregulile constatate care ma pun in imposibilitatea de a afla veniturile lui ?
Referitor la problema de fond : In cererea lui de chemare in judecata reclamantul spune ca nu mai lucreaza la societatea la care lucra pana acum- luata in considerare la calculul pensiei prin sentinta anterioara - , dar nu demonstreaza acest lucru, in schimb lucreaza in alta parte cu un venit f f mic dovedit printr-o adresa de la societatea respectiva .. Cum ar trebui sa procedez in acest caz ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: anniela , utilizator 14:10, 15 Martie 2011
Daca a-ti fost data in judecata pentru "reducerea pensiei de intretinere", este de datoria celui care va dat in judecata sa demonstreze ca veniturile i s-au micsorat, nu dumneavoastra trebuie sa demonstarati acest lucru. Faptul ca nu mai lucreaza la o societate si vine cu o alta adeverinta de salariu de la alta societate demonstraze ceea ce doriti dumneavoastra sa aflati :
In cererea lui de chemare in judecata reclamantul spune ca nu mai lucreaza la societatea la care lucra pana acum- luata in considerare la calculul pensiei prin sentinta anterioara - , dar nu demonstreaza acest lucru
.
Eu cred ca ar trebui sa va axati mai mult pe ceea ce aveti de facut ca "parat" in acest proces de reducere pensie de intretinere decat sa cautati eventualele ...greseli ale partii adverse.
Mai concret, demonstrati ca minorul aflat in intretinerea d-vs are nevoi reale mult mai mari decat pana acum ( poate a inceput sa frecventeze o forma de invatamant, alte nevoi imediate - medicamente, analize, Doamne fereste - ), poate vi s-a micsorat si d-vs salariul la fel ca la noi toti,etc.etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara crinastirbei crinastirbei Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza pensia alimentara in urmatoarea situatie: - fostul sot a deschis proces de reducere pensie alimentara pentru copilul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ramo79na ramo79na Buna ziua, Sunt divortata de tatal copilului meu, in varsta de 9 ani, iar copilul mi-a fost incredintat mie. Tatal plateste pensie alimentara. Peste 3 luni, ... (vezi toată discuția)
Reducerea pensiei de intretinere bdeliam bdeliam Am urmatoarea situatie: Copilul meu a avut o pensie de intretinere platita de tatai ei, prin poprire pe salar, fiind angajat . Acum, mi-a dat copilul in ... (vezi toată discuția)