avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurarea sociala de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurarea sociala de sanatate

Buna ziua, tatal meu a fost internat de urgenta la spital, acesta momentan nu plateste asigurarile de sanatate, asteapta decizia de pensionare dar se pare k nu se poate calcula, pot sa il ajut cumva , mentionez k eu sunt salariata, pot sa il iau in intretinere sau cum sa procedez , altfel voi fi nevoita sa platesc fiecare zi de spitalizare
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 21:17, 15 Martie 2011
Duceti la spital cuponul de pensie al mamei dv, daca mai traieste.
Daca nu mergeti la CAS din judetul dv si platiti contributia pentru tatal dv, mergeti si cu buletinul dansului, veti complecta un formular. Contributa este de vreo 40 lei pe luna, nu stiu sigur. Apoi de-acolo vi se va elibera o adeverinta prin care se arata ca tatal dv este asigurat. Cu acea adeverinta mergeti la spital.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot sa am medic de familie ana gazdac ana gazdac Eu ca cetatean al Romaniei nu am dreprul in tara mea sa mm medic de familie si nici nu pot sa beneficiez de spitalizare gratuita si fara sa dau spaga la ... (vezi toată discuția)
la gradul 3 de pensionar ce drepturi avem morena1979 morena1979 am 33 de ani nascuta pe 29 06 1979 si am gradul 2 ...vreau sa stiu daca vreodata imi vor da gradul 3 ce drepturi mai am ?... daca vreu sa ma internez in ... (vezi toată discuția)
Pensii invalid gradu 2 simimario simimario buna ziua am depus dosaru de pensionare invlid gradu 2 pe data de 5 martie nici in ziua de azi nu mia venit decizia am nevoie de cupon pentru reteta pentru ... (vezi toată discuția)