avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensii invalid gradu 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensii invalid gradu 2

buna ziua am depus dosaru de pensionare invlid gradu 2 pe data de 5 martie nici in ziua de azi nu mia venit decizia am nevoie de cupon pentru reteta pentru spital ce fac la cine trebuie sa ma duc sa imi dea un cupon un ceva care sa nu platesc tratamentuanu trecut pe 14 noiembrie am avut o criza de hemoragie interna am fost la un pas sa nu mai fiu aici acum ce asteapta cei de la casa de pensii va rog indrumatima sa fac ceva va multumesc astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 23:51, 14 Mai 2014
Mergeti la casa de pensii cu o cerere prin care solicitati eliberarea unei adeverinte din care sa rezulte ca dosarul dvs este in lucru. La cerere atasati copie dupa BI si copie dupa nr. de inregistrare a dosarului de pensie.
varianta 2 - mergeti in audienta la directorul executiv al casei de pensii
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
Gabi50, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit si cass la pensie sandita sandita Mama, a primit prima pensie. Ea a beneficiat de reducerea virstei de pensionare datorita unui handicap preexistent calitatii de angajat. Este persoana cu ... (vezi toată discuția)
Emitere decizie pensie invaliditate agata61 agata61 in data de 01.07.2016 sotul meu a depus dosarul pentru pensie invaliditate grad II la Casa Judeteana de Pensii Caras-Severin. Nici pana la acesta data nu a ... (vezi toată discuția)
Poprire care depaseste o treime din pensie ietam ietam Dupa cate stiam o poprire se face in limita a 1/3 din pensie, in cazul meu. Din 794 de lei pensie, executorul judecatoresc a catadicsit sa-mi retina 443 de ... (vezi toată discuția)