Dupa cate stiam o poprire se face in limita a 1/3 din pensie, in cazul meu. Din 794 de lei pensie, executorul judecatoresc a catadicsit sa-mi retina 443 de lei. Azi am primit cuponul. Nu am avut stiinta de poprire, fiindca ne-am mutat. Ce pot face in asemenea caz? Ma pot duce la executor cu dovada pensiei mele, ca poate nu are informatia ei. Pot cere sa vad dosarul de executare si sa am o copie? Multumesc.
Ar trebui sa solicitati o explicatie la Casa de pensii deoarece nu executorul este cel ce a facut retinerea ci Casa de pensii. Executorul decat a solicitat in baza unui titlu executoriu sa vi se faca poprirea
Va duceti direct la serviciul "Plati beneficii" din cadrul casei de pensii si le cereti banii inapoi. Nu glumesc, faceti o cerere scrisa pe care o lasati si la registratura, si in bratele cuiva care lucreaza la "Plati beneficii" si la secretariatul directorului casei de pensii, unde va inscrieti in audienta.
Retineri din pensie
ARI S
Buna ziua,
Am primit pensia mai putin cu o suma de bani care apare pe cupon la rubrica \'RETINERI\'.
Care este explicatia,deoarece nu am cunostinta de nici ... (vezi toată discuția)