avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cabinet medical ORL.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cabinet medical ORL.

Buna ziua . Imi puteti spune va rog care sunt pasi necesari pentru deschiderea unui cabinet medical cu specializare in ORL. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: hecla , utilizator 14:35, 1 Iunie 2008
Cabinetele medicale se infiinteaza in baza legii 95/2006.
Trebuie sa aveti autorizatie de libera practica / certificat de membru al Colegiului Medicilor, sa obtineti autorizatie de la DSP si apoi sa va inregistrati fiscal (sa obtineti CIF de la Finante).
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2008
Lorena Chirila, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizare cabinet medical individual ardei2011 ardei2011 Buna ziua, Un cabinet medical individual, dupa ce a primit avizarea de la Colegiul Medicilor si a fost inscris in Registrul unic al cabinetelor medicale de ... (vezi toată discuția)
8621 si 8622-coduri caen interzise zanabuna zanabuna Pt o societate comerciala care vrea sa-si deschida si cabinet medical: am voie sa am so codurile Caen de mai sus. Am vazut pe site-ul ONRC ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)
Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)