avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua

Sotul meu a fost citat pentru a da o declaratie.Ce se va intampla daca nu se va prezenta, mentionez faptul ca nu santem in tara.Ce poate face pentru a nu fi judecat in lipsa si care este procedura in caz ca nu se va prezenta.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Crissyana , utilizator 09:48, 16 Martie 2011
În ce calitate a fost citat soţul? Ce scrie pe citaţie?
unde a fost citat? la organele de urmarire penala sau la instanta?
A fost citat de organele de politie ca martor.Va multumesc pentru raspunsuri am luat legatura si cu persoana ce se ocupa de aceste declaratii si i s_a dat un termen de o luna pentru a ajunge in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie penala in calitate de faptuitor mihai_cln mihai_cln am primit o citatie in calitate de infaptuitor. pe aceasta nu spune nimic despre ce ar fi vorba. banuesc ca este vorba de un incident in care am ridicat ... (vezi toată discuția)
Audiat buna ziua am primit acasa o citatie de la politie in calitate de audiat .nu stiu despre ce e vb are cineva idee ce inseamna pe citatie scrie ca sant chemat ... (vezi toată discuția)
Citatie cercetasa cercetasa accident rutier pe calea ferata in 2009 in urma cu 3 luni am primit citatie de la parchet in care scrie -inculpat - distrugere si semnalizare falsa m am ... (vezi toată discuția)