avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ajutor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ajutor

Am inchiriat un spatiu comercial x mp si am avut surpriza sa aflu ca spatiul comercial se inchiriaza la suprafata construita ,dar in contract nu specifica asta,spune ca se inchiriaza suprafata de x mp si atat.

Ce pot face acum deoarece la suprafata construita imi reiese mult mai putin mp.

Este scris in lege ca spatiul comercial se inchiriaza la suprafata construita?

Inteleg ca daca eram cumparator plateam suprafata construita,dar sunt chiriasi

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 19:32, 15 Martie 2011
in opinia mea de avocat, va pot spune ca ce scrie in contract trebuie respectat.. asa ca, daca nu scrie in contract de suprafata contruita nu vad e ce ar trebui sa va faceti griji
Ei spun ca asa se inchiriaza un spatiu :suprafata construita nu utila.

Spun ca se masoara in standard boma,dar nici asta nu se gaseste in contract la acest spatiu comercial

Va rog sa nu mai deschideti aceeasi discutie de mai multe ori. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere TudorBogdan TudorBogdan codul civil prevede ca ,un spatiu comercial se inchiriaza la suprafata utila,sau la suprafata construita Am semnat urmatorul contract : in contract ... (vezi toată discuția)
Spatii comerciale bloc- contract inchiriere/conventie? casutza casutza Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: La parterul blocului exista un spatiu care functioneaza ca spatiu comercial si are proprietar. ... (vezi toată discuția)
Atentie la acte si la buzunar ! MICOLIS MICOLIS O societate în curs de constituire, pe baza rezervării denumirii, închiriază un spaţiu comercial pt. punct de lucru. Se întocmeşte şi semnează un ... (vezi toată discuția)