avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

codul civil prevede ca ,un spatiu comercial se inchiriaza la suprafata utila,sau la suprafata construita

Am semnat urmatorul contract :

in contract scrie ca se inchiriaza suprafata de 150 Mp

Dar in plan la masuratori reiese ca am 120 Mp

Este normal sa platesti si peretii din interior si stalpii .?

Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 15:27, 22 Martie 2011
v-ati dat raspunsul singur. ati incheiat contractul pe 150 mp , ori masuratorile trebuiau facute inainte si cazut de acord asupra suprafetei, desi era clar ca, daca in actul de proprietate scrie 150 mp dv ati incheiat pe tot spatiul deci pe 150 mp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor TudorBogdan TudorBogdan Am inchiriat un spatiu comercial x mp si am avut surpriza sa aflu ca spatiul comercial se inchiriaza la suprafata construita ,dar in contract nu specifica ... (vezi toată discuția)
Poate cineva sa-mi explice ? TudorBogdan TudorBogdan O firma care detine o suprafata de retail 1000mp open space Eu am ales o suprafata de 150 mp in suprafata aceea care am ales-o eu se afla 6 stalpi si ... (vezi toată discuția)
Suprafata utila ContSters78406 ContSters78406 Care este diferenta legalaintre suprafata utila masurata si \"suprafata din acte\". Suprafata \"din acte\" ce reprezinta si cum a fost ea calculata? Este ... (vezi toată discuția)