avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retragere plangere impotriva proces-verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retragere plangere impotriva proces-verbal

Acum vreo 2 saptamani mi-a fost suspendat permisul de conducere pt neacordarea prioritatii la trecerea de pietoni pe o perioada de 30 zile. Drept pentru am facut o contestatie prin care am solicitat anularea procesului verbal. Dosarul a fost inregistrat la judecatoria sectorului 1, etc.
Problema mea este ca acum as dori sa retrag aceasta plangere deoarece in 2 sapt pot sa mi iau permisul inapoi si nu mai are rost sa continui actiunea, sa fac o cerere pt certificat de grefa cu care sa ridic permisu,etc. Am facut aceasta contestatie deoarece aveam nevoie urgenta sa circul din motive personale.Dar am rezolvat altfel acest aspect si acum nu ma grabesc sa-l iau inapoi.
As prefera sa "execut pedeapsa" si sa anulez actiunea intentata.Se poate?
Daca da, cum pot face acest lucru?

Mentionez ca este prima oara cand intru pe acest, imi cer scuze pt eventualele greseli de tipografie.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contestatie pv de contraventie simonik2011 simonik2011 buna ziua, mi s-a intocmit un proces verbal de contraventie, pentru neacordarea de prioritate la trecerea de pietoni, consider ca as putea face o contestatie ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cristinaaaaaa cristinaaaaaa Daca se introduce plg contraventionala impotriva procesului verbal prin care se aplica amenda si pedeapsa complementara a retinerii permisului de conducere pt ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal de contraventie MUGURDIMA MUGURDIMA SALUT STIE CINEVA CUM TRE SA PROCEDEZ SA FAC O CONTESTATIE PT CA MI SA A LUAT PERMISU PT CA AM DEPASIT PE LINIE CONTINUA IAR LINIA ERA DISCONTINUA DAR ... (vezi toată discuția)