avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere impotriva procesului verbal de contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere impotriva procesului verbal de contraventie

SALUT STIE CINEVA CUM TRE SA PROCEDEZ SA FAC O CONTESTATIE
PT CA MI SA A LUAT PERMISU PT CA AM DEPASIT PE LINIE CONTINUA IAR LINIA ERA DISCONTINUA DAR POLITISTUL NU SI NU CA E CONTINUA SI MA LASAT PIETON 30 DE ZILE SI VREAU SA FAC SI O CONTESTATIE SA IMI IAU PERMISUL INAPOI
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:13, 19 Septembrie 2011
Gasiti modele pe internet, depuneti plangerea si copia PV in 2 exemplare la judecatoria din circumscriptia locului unde ati fost sanctionat. Vi se da termen si incepeti sa va judecati.
Intre timp, de la arhiva instantei solicitati un certificat de grefa cu care mergeti la politia rutiera si va recuperati permisul.
Daca sunteti convins ca aveti dreptate atunci puteti depune contestatie si apoi cu certificat de grefa puteti sa primiti permisul dar daca instanta nu e de acord cu dv va trebui ca imediat sa dupa aflarea verdictului sa mergeti sa depuneti permisul la politie pt ca orice intarziere chiar de o zi va atrage prelungirea suspendarii cu inca 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depășire ilegală Serbanrazvan1976 Serbanrazvan1976 Am inițiat manevra de depășire pe linia discontinua, aveam in fața o mașină mică si un camion, am depășit masina mică și cand sa intru in spatele ... (vezi toată discuția)
Permis retinut 30 zile iulya15 iulya15 buna seara, am si eu o problema sper sa ma poata ajuta cineva pt ca sunt disperata, sotului meu ia fost retinut permisu de conducere pt 30 de zile pt ca a ... (vezi toată discuția)
Depasire dedychirut dedychirut Masina politiei mergea cu 30-35 km pe ora, am intrat in depasire depe linie discontinua si am revenit pe linie continua,ma oprit si mia luat permisu pe 30 de ... (vezi toată discuția)