avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depasire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depasire

Masina politiei mergea cu 30-35 km pe ora, am intrat in depasire depe linie discontinua si am revenit pe linie continua,ma oprit si mia luat permisu pe 30 de zile,ce pot face ca lucrez ca sofer angajat ,eram in timpul serviciului,am vreo sansa sal iau mai repede
Cel mai recent răspuns: Iordan Ciprian , Avocat 21:16, 25 Aprilie 2018
Î-mi pare rău , am înţeles situaţia ,chiar dacă faceţi contestaţie nu ve-ţi avea câstig de cauză ( poliţiştii ar fi trebit să înţeleagă conjuctura faptei , dar interesul lor este de a face "planul ", încă se mai merge pe principiul accesta !)
puteti face plangere contraventionala, cu certificatul de grefa scos de la judecatorie va duceti si va recuperati permisul pana la o hotarare definitiva din partea instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis Cpr12345 Cpr12345 Buna ziua. Zilele trecute mi a fost retinut permisul de conducere pentru o depasire pe linie continua. Ma deplasam in afara localitatii in limita vitezei ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal Puyan Puyan Buna seara.Vineri seara am iesit in oras cu masina si ma deplasam pe directia Petrila - Petrosani in centrul orasului Petrila era un echipaj de politie care ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi iau permisul inapoi floryn24 floryn24 ma numesc Florin si am o problema in data de 26.10.2010 am cumparat o masina golf 3 inmatriculata cu taxa falsa eu am urmat toate procedurile pt a inmatricula ... (vezi toată discuția)