avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CESIONARE PARTI SOCIALE SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CESIONARE PARTI SOCIALE SRL

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta : Sunt asociat cu sotia la un SRL cu capital social 200 ron. Am imprumutat societatea cu suma de 50000 ron iar in acest moment vrem sa cesionam societatea catre o alta persoana din motive de incompatibilitate si conflicte de interese datorita functiei dar nu am cum sa recuperez aceasta suma . Societatea are in patrimoniu un spatiu comercial cu val. de inventar 52000 ron. Cum procedez in acest caz avand in vedere ca societatea nu are datorii este pe profit si cu contracte in derulare.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Procedura vanzare parti sociale grandanat grandanat Speta: Societate comerciala SRL, 2 asociati 50-50. Care e procedura de transfer a partilor sociale de la un asociat la celalalt? Practic cesionarea a jumatate ... (vezi toată discuția)
Patrimoniul societatii dodomodo dodomodo Sunt asociat cu sotia intr-o societate care are in patrimoniu o cladire in valoare de 150000 ron. Am imprumutat societatea cu suma de 130000 ron. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Asocierea intr-un s.r.l. Ovidiu Ionel Ovidiu Ionel Buna ziua! Doresc sa ma asociez intr-o S.R.L. infiintata in anul 1991 care are un patrimoniu destul de frumusel. Ce acte sunt necesare sa fac ca sa nu am ... (vezi toată discuția)