avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PATRIMONIUL SOCIETATII
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PATRIMONIUL SOCIETATII

Sunt asociat cu sotia intr-o societate care are in patrimoniu o cladire in valoare de 150000 ron. Am imprumutat societatea cu suma de 130000 ron. Care sunt variantele in care aceasta cladire sa o putem lua in contul datoriei ca persoana fizica fara a emite factura , avand in vedere ca dorim sa cesionam partile sociale catre o terta persoana.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale srl dodomodo dodomodo Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta : Sunt asociat cu sotia la un SRL cu capital social 200 ron. Am imprumutat societatea cu ... (vezi toată discuția)
O intrebare... dorinstoichina dorinstoichina cum se poate desfiinta un SRL cu 2 asociati, cand doar unul din asociati doreste asta, iar celalalt trage de timp??? SRL-ul are ca activitate SCOALA DE SOFERI (vezi toată discuția)
Sechestru pe conturi gina1973 gina1973 Buna seara.Va rog sa-mi explicati si mie ce urmari juridice are o societate (implicit admnistratorii)daca are sechestru pe toate conturile deschise la banci de ... (vezi toată discuția)