avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Predare permis conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Predare permis conducere suspendat

In 2009 mi-a fost suspendat permisul de conducere datorita unei depasiri pe linie continua. Problema mea este urmatoarea: in acea perioada aveam nevoie de permis pt. servici si am fost nevoita sa incerc combaterea PV de suspendare a permisului prin darea in judecata. Decizia a ramas definitiva si irevocabila in data de 18.07.2010, moment in care am primit o instiintare a faptului ca am pierdut procesul, insa nimic cum ca ar trebui, in termen de 15 zile de la aceasta data sa predau permisul de conducereX-(. Ieri am primit o instiintare de la Brigada Politiei Rutiere conform careia trebuie sa predau permisul pe o perioada de 60 zile (30 normale + 30 majorarea pedepsei pt ca nu l-am predat la timp). A cui este vina in acest caz? Ar fi trebuit sa stiu ca in momentul in care primesc instiintarea faptului ca decizia a ramas definitiva si irevocabila trebuie sa imi predau permisul in termen de 15 zile sau ar fi trebuit sa fiu instiintata de cineva? :((
Cel mai recent răspuns: MadalinaBotea , utilizator 21:24, 15 Martie 2011
Puteti,dar nu este temei legal a invoca necunoasterea legii
goe_07 a scris:

Puteti,dar nu este temei legal a invoca necunoasterea legii

Pot sa ... ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pierdut fara decizie irevocabila victorlarger victorlarger Salut! In 2013 mi-a fost suspendat permisul pentru incalcarea liniei duble continue pe 30 zile. Am facut plangere impotriva pv. deoarece aveam nevoie de permis ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere pe 60 zile benicuta benicuta Buna ziua. Ma confrunt si eu cu o problema. Mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30 zile in martie 2009 pentru depasire...(au spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere danielctm danielctm Buna ziua ! Desii ma consider nevinovat :) ... Am avut un accident in timpul unei depasiri fara urmari grave - in oras . Pe procesul verbal este trecut ca ... (vezi toată discuția)