sunt proprietara unui teren si a unei case, in indiviziune, impreuna cu persoana M. Eu am 1/3 iar persoana M 2/3 din casa si teren. Casa are o suprafata desfasurata de aprox. 273 mp si este tip duplex, cate un apartament pe fiecare nivel, parterul avand 137mp, iar etajul 136mp. Eu folosesc momentan 50mp din parter, iar persoana M foloseste apartamentul de la etaj. In prezent nu dispunem de banii necesari iesirii din indiviziune, iar cu persoana M nu se poate discuta omeneste. Eu doresc sa amenajez (in timp) si sa incep sa folosesc diferenta de 41mp din parter care mi se cuvine... care e inca la rosu... desi asta ar insemna ca persoana M nu ar mai avea cale de acces catre suprafata sa de la parter decat pe geam .... povestea e incalcita rau si ar dura mult sa explic de ce e asa #-o...
INTREBARE
Daca voi inchide si amenaja suprafata de 41mp in conditiile de mai sus, persoana M ma poate actiona in judecata?
multumesc mult pt raspuns!!!
Buna seara !
Nimeni nu poate fi obligat sa ramana in indiviziune , in conditiile spetei numai instanta de judecata va hotari ... va sfatuiesc sa va angajati avocat .
Istoric curte comuna
mitria
Cum se poate verifica istoricul unei curti comune? Mentionez ca aceasta curte pare sa fie partial atat in proprietate cat si in indiviziune. Mai explicit; ... (vezi toată discuția)